20 Kasım 2009 Cuma

6. Hafta Programı



Ligde 6. hafta Pazar günü oynanacak maçlarla başlıyor hatta aynı gün bitiyor :) Federasyon bu kez maçları dağıtmamış. Program şöyle:

13.30 İller Bankası - Galatasaray
13.30 Beşiktaş -  Eczacıbaşı Zentiva
13.30 Ereğli Belediyesi - Yeşilyurt
15.00 Fenerbahçe Acıbadem - Karşıyaka DYO (Fenerbahçe TV)
17.30 Vakıfbank Güneş Sigorta TT - MKE Ankaragücü (DSpor)
19.00 Beylikdüzü - Nilüfer Belediyesi

Bu altı maçın son üçü Burhan Felek'te oynanacak. Yani saat 14.00 civarı salona gidenler 3 maç üst üste izleyebilirler. Daha erken giderseniz genç bayanlar maçları da var.

Kısaca maçlarla ilgili yorum yapacak olursak. İller Bankası - Galatasaray maçı haftanın en dikkat çekici maçı bence. İller Bankası ligin ciddi potansiyele sahip, istikrarlı takımlarından biri. Galatasaray'ın zaaflarını iyi kullanırlarsa çok zor bir maç olabilir. Galatasaray maçı değil belki ama 1 puanı kaybedebilir. Beşiktaş - Eczacıbaşı maçında normal şartlarda konuk takımın rahat geçeceğini söylerdim ama Esra'nın olmayışı Eczacıbaşı'nı manşetlerde zorlayabilir. Bu yüzden ilginç bir maç olacak. Yine de Eczacıbaşı favori. Bu arada DSpor'un bu maçı yayınlamasını tercih ederdim şahsen. Ereğli - Yeşilyurt maçında sanırım Taylandlılar geri dönmüş olacaklar. Bu nedenle bu karşılaşma Ereğli'nin 4 haftadır süren dibe vuruştan çıkma maçı olacaktır. Ligin diğer maçlarındaysa pek fazla bir çekişme beklemiyorum. Fenerbahçe ve Vakıfbank çok büyük aksilik olmadığı sürece puan hatta set bile kaybetmezler. Nilüfer Belediyesi'nin de tam dişine göre olan Beylikdüzü'nü rahat geçeceğini tahmin ediyorum.

Siz de kendi tahmin ve yorumlarınızı belirtmekten çekinmeyin.

Edit: Federasyon Domuz Gribi nedeniyle Nilüfer Belediyesi'nin bu haftaki A takım ve Gençler maçını ertelemiş.

1 yorum:

fatma ateş dedi ki...

tahmininiz dogru çıktı iller bankası gs nin zaaflarını cok ıyı kullanarak 3 1 sahadan 3 1 galıp ayrıldı.