8 Aralık 2009 Salı

Bireysel İstatistikler Güncellendi

Aroma Bayanlar Ligi'ndeki oyuncuların bireysel istatistiklerini 8. hafta sonuçlarına göre güncelledim. İstatistik bilgileri verilmeyen MKE Ankaragücü-Ereğli Belediyesi maçı bu istatistiklere dahil değil doğal olarak.

Bundan böyle hücum istatistiklerinde kafa karıştıran gereksiz tablolar yayınlamak yerine en iyi ve en kötü skorerleri efektif yüzdesine göre sıraladığım iki ayrı tabloda vereceğim. En iyi ve en kötü hücum oyuncularını hesaplarken minimum atak sayısı artık 100 değil. Bunu içerisinde bulunduğumuz haftayı 10'la çarparak bulacağım. Bu hafta listeye girmek için gereken minimum atak sayısı 80 mesela. Bunun dışında pek bir yenilik yok. Ayrıca Beşiktaş takımını da artık en iyi servis karşılama istatistiklerine dahil ettim ancak sizlerin de rahatça görebileceğiniz gibi kağıt üzerindeki rakamların sahadaki oyunla pek bir alakası yok.

İstatistiklerle ilgili her türlü önerinizi yorum kısmına bildirin diyeceğim ama herkes memnun herhalde mevcut durumdan zira kimsenin bir şikayeti yok gibi. Lakin öneri getirmezseniz ben de böyle kafama göre yayınlamaya devam ederim ;)

Hiç yorum yok: